Jaluzelele IDILIA reprezinta cel mai nou produs de umbrire, imbina atu-urile unei jaluzele verticale clasice si eleganta perdelelor. Ofera rafinament oricarei incaperi in care sunt montate, asigurand filtrarea luminii in functie de necesitate.Acest sistem simplu si eficient poate fi utilizat practic fiecare spatiu, cu numeroase aplicabilitati practice și țesături disponibile, in principal potrivite pentru resedinte, clădiri comerciale, spitale, centre comerciale si hoteluri.
Jaluzelele IDILIA asigura atat siguranta cat si confortul dvs. caminului dvs., impiedicand patrunderea necontrolata a luminii soarelui sau privirile indiscrete ale vecinilor. Sunt ideale pentru blocarea luminii nedorite, în timp ce adăuga o notă de stil casei tale. Panzele jaluzelelor verticale IDILIA sunt unite intre ele printr-un material transparent, care in modul “deschis” arata ca o perdea iar in modul “inchis” au aspectul unor jaluzele verticale clasice, filtrand in acelasi timp si lumina care patrunde in interior.Jaluzelele IDILIA se masoara si se monteaza in acelasi fel ca si jaluzelele Verticale. Deschiderile pot fi T1,T2,T3,T4 iar inaltimea la care se poate confectiona din cauza dimensiunii materialului este de maxim 2800mm.
Cautarea unor solutii noi de protectie solara care sa imbine intr-un singur produs eleganta si naturaletea sistemelor de umbrire interioara,atat modernul catsi clasicul, au dus la crearea unui produs inovator, jaluzelele IDILIA, care reinventeaza jaluzelele verticale, din punct de vedere estetic, pastrand insa scopul acestora de protectie solara si decorare a spatiilor interioare. Jaluzelele IDILIA, prin materialele si culorile in care sunt disponibile, desavarsesc cu eleganta designul interior al oricarei incaperi.