Rolete Carnival

Roletele tip CARNIVAL reprezinta un produs creat special pentru clientii pretentiosi, care cautata ceva inovativ, dar in acelasi timp adaptabil oricarui decor interior.
Astfel,roletele CARNIVAL au forma unor falduri pe orizontala, falduri care in pozitia “deschis” sunt pliate lasand intre ele un spatiu cu material transparent prin care patrunde lumina in interior, iar in pozitia “inchis”, faldurile se indreapta inchizand spatiile respective si reducand cantitatea de lumina din incapere. Aceste rolete au fost create in scopul de a personaliza caminul sau locul de munca, astfel incat sa sporeasca confortul si intimitatea, ferindu-va de privirile indiscrete.

Roletele FANTASY si CARNIVAL sunt cu atat mai spectaculoase cu cat au dimensiunile mai mari si pot fi folosite, in special, pentru acoperirea ferestrelor sau golurilor de ferestre mari.
Roletele Carnival se masoara si se dau in lucru doar la cotele finale (cotele cuprind si mecanismul de actionare), latimea materialul este cu 30mm mai mica. Masuratoarea si montajul se face la fel ca si in cazul roletelor simple iar montajul se poate face pe tamplarie, pe perete sau pe tavan.

Rolete FANTASY

Roletele FANTASY sunt o inovatie a domeniului tehnicilor de umbrire si combina avantajele roletelor textile clasice, de adaptabilitate, confort, personalizare a incaperilor, cu carateristica estetica si functionala a jaluzelelor orizontale. In cazul roletelor FANTASY, materialul se strangein partea superioara intr-o caseta de 80mm si se ruleaza pe un ax de ø 32mm.

Materialul este creat prin alternarea fasiilor de panza transparenta cu fasii de panza densa,care permit patrunderea luminii in interior in mod selectiv. In pozitia “deschis” materialul dens sta in pozitie orizontala, iar lumina patrunde exclusiv printrefasiile de material transparent; in pozitia “inchis” fasiile de material dens sunt in pozitie verticala,obturand spatiile de material transparent si oprind astfel patrunderea luminii. Ca si roletele CARNIVAL, roletele FANTASY sunt destinate in principal spatiilor in care montarea roletelor clasice nu suporta dimensiuni mari ale ferestrelor, prin urmare suntconcepute pentru acoperirea ferestrelor de dimensiuni mari.

Jaluzelele Roman Shades

Jaluzelele Roman Shades vă permit să creati un decor atractiv pentru ferestrele caminului dvs., plin de volum, dar in acelasi timp detextura, prin faldurile moi ale tesaturilor rafinate disponibile pentru acest produs. Jaluzelele Roman Shades asigura eleganta clasica, dar si moderna in acelasi timp, caminului dvs., fiind potrivite pana si celor mai exigente gusturi.

Jaluzele Roman Shades combina frumusetea si delicatea unei draperii cu caracterul practic al unei jaluzele facuta la comanda. Acestea au falduri delicate, care cad in cascada, oferind incaperii in care este montata un aspect traditional, dar in acelasi timp sofisticat. Culorile si texturile in care sunt disponibile aceste produse aduc un luminozitate si modernitate incaperilor in care sunt montate, care fara nici un efort creeaza o ambianță relaxată și confortabilă.
Materialele pe care le folosim la crearea acestor produse asigura difuzia luminii in incaperile in care sunt montate, iar in functie de culoarea aleasa gradul de iluminare, creste sau scade progresiv.