Rulouri Day and NIGHT

Rulourile Day and Night reprezinta o colecție aparte de rolete, fantastic de elegante și versatile, care vor arata la fel de bine, atat acasă cat si la birou.
Aceste rulouri asigura intimitatea, dar în același timp, va permite să profitati de lumina soarelui, intrucat sunt create dintr-un strat dublu textil, creat din alternanta fasiilor transparente cu fasii de material dens.

Daca sunteti in cautarea unui produs de umbrire care sa va asigure atat confortul intimitatii pe timp de zi si noapte, dar in acelasi timp sa permita luminii solare sa patrunda in incapere, rulourile Day and Night sunt cele mai potrivite.

Sistemul pe care ruleaza acestea este identic cu cel al roletelor simple, diferenta constând în faptul ca pânza este dublata si are o structura în care fâsiile opace alterneaza cu cele transparente.
Aceasta se desfasoara în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale pânzei.

Acest tip de rulouri este disponibil într-o gama variata de culori si materiale.
Rulourile Day and Night sunt actionate manual, prin intermediul unui lantisor cu bile care permite oprirea în orice pozitie intermediara.

Rulourile Day and Night asigura clienților nostri cea maipotrivita decoratiune interioara, pentru fereastra, ziua cat și noapte, contribuind la asigurarea controlului nivelurilor de căldură și frig ce pot patrunde prin fereastra, asigurând în același timp intimitatea atunci când este necesara. Reduc nivelul poluarii fonice si inlatura efectul de orbire creat de stralucirea soarelui, atunci cand lucrezi sau te uiti la televizor.
Acest produs este sigur pentru copii și este disponibil intr-o gama variata de culori, oferind clienților practic modernitate si simplitate intr-un produs care ofera o versatilitate ridica oriunde in casa.

Rulourile Day and Night sunt o alegere excelentă, dacă doriți să combinați intimitatea unei perdele de voal și modernitate roletelor textile. Astfel, derulati ruloul, folosind snurul, pe lungimea dorită pentru a controla cantitatea de lumină care intră în cameră. Aceste rulorui sunt perfecte pentru ferestre standard, precum ferestre panoramice, cat si pentru cele clasice.
Se adapteaza perfect atat stilului clasic cat si celor mai nonconformisti dintre dvs.!