Sunteti in cautarea unei alternative pentru perdele de ferestre? Va oferim o gama variata de rolete textile, pentru ferestre cu aspect elegant si practic, care se potrivesc la fel de bine atat acasă, cat si la birou.

Rolete textile sunt una dintre opțiunile cele mai populare ale clientilor nostri . Ușor de instalat, ușor de utilizat, ușor de curățat și sunt disponibile într-o gamă variata de culori si texturi, se pot incadra perfect atat în spatele perdelor sau ca înlocuitor pentru draperii. Firma noastra va ofera rolete făcute la comanda, ceea ce le face ideale si adaptabile oricaror cerinte.

Ușor de instalat și de întreținut, roletele textile creeaza o ambianta potrivita, filtreaza lumina soarelui si impiedica privirile indiscrete, asigurand un mediu discret cat si propice de lucru la serviciu. Atunci când se doreste sa privesti panorama exterioara, roletele pot fi strânse cu usurinta în partea superioara a ferestrei sau pot fi reglate la diferite inaltimi.

Acest sistem simplu si eficient poate fi utilizat practic fiecare spatiu, cu numeroase aplicabilitati practice și țesături disponibile, in principal potrivite pentru resedinte, clădiri comerciale, spitale, centre comerciale si hoteluri.
Roletele textile asigura atat siguranta cat si confortul dvs. impiedicand patrunderea necontrolata a luminii soarelui sau privirile indiscrete ale vecinilor. Sunt ideale pentru blocarea luminii nedorite, în timp ce adăuga o notă de stil casei tale.
Roletele textile continuă să fie o alegere extrem de popular in amenajarea caselor romanilor, versatilitatea lor permițându-le sa fie un element de decor adaptabil oricarui stil interior. Intotdeauna elegante, prin folosirea acestora se poate controla foarte usor cantitatea de lumină naturală din incapere.
Noi va oferim o gamă variata de tesaturi pentru rolete textile și mai multe modalitati de realizare a produsului finit ( cu caseta, fara caseta), făcându-l astfel potrivit oricarei personalitati, avangardista sau dimpotriva clasica.

Gratie experientei profesionale in acest domeniu, specialistii nostri au inteles care sunt necesitatile si in acelasi timp prioritatile clientilor nostri, motiv pentru care va oferim un model aparte de material textil pentru rolete, si anume modelul Stella. Acesta este acoperit cu cauciuc pe partea expusa luminii, blocând astfel total lumina solara. Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric complet în spatiul interior atunci când este desfasurata. Se recomanda folosirea modelelor cauciucate în spatiile cu umiditate ridicata, cum ar fi baia sau bucataria.

Incercam sa satisfacem nu doar necesitatile clientilor care au stiluri si gusturi diferite in decorarea caselor, dar si pe cele ale familiilor, ca un intreg. Roletele textile utilizează materiale care cu grade diferite de filtrare a luminii, pentru a vă permite să urmăriți filmele preferate fără străluciri inutile si fara necesitatea de face un ambient artificial in momentele dvs. de liniste.

In recomandarea acestui produs clientilor nostri, mizam intotdeauna pe avantajele de necontestat ale acestora:
- Reglarea cantitatii de lumina ce poate intra in camera, de la luminozitate la opacitate;
- Disponibile intr-o diversitate de culori, modele, texturi;
- Element de decor ce asigura unitatea stilului caracteristic caminului dvs. si a spatiului de lucru; mai precis o declaratie indrazneata de moda;
- Confort, personalitate, adaptabilitate.

Avantajul sistemului cu arc este acela ca aceasta roleta se poate monta in plan inclinat chiar si pe orizontala, materialul ramane intotdeauna intins exemplu sunt tamplariile in plan inclinat sau geamurile de mansarda (exceptie fiind geamurile VELUX originale, pentru geamuri VELUX originale vezi Roletele VELUX).

Rolete VELUX

Roletele Velux au fost concepute special pentru ferestrele de mansarda Originale VELUX. Actionarea se face cu ajutorul unui arc pretensionat din interiorul axului care trage materialul in interiorul casetei iar deschiderea si inchiderea roletei se face prin tragerea contragreutatii in sus sau in jos manual. Blocarea se face prin intermediul a doi opritori situati pe extremitatile contragreutatii.