Usi de garaj tip rulou


Usile de garaj tip rulou comercializate de Komod se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor pe care vi le putem oferi, permite instalarea lor pe orice fel de constructie. Montajul se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).
.

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric. Sistemul de manevrare electric permite ridicarea acestor usi de garaj printr-o simpla apasare pe buton prevazute cu dispozitiv care la intalnirea obstacolelor se opreste, usile fiind dotate cu motor electric.

Sistemul electric poate sa fie prevazut cu un dispozitiv care sa permita actionarea manuala a acestor usi de garaj in cazul in care alimentarea cu energie electrica nu este disponibila. .

Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.
Usile de garaj tip rulou constructiv sunt niste rulouri exterioare de dimensiuni mai mari care au lamelele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica si rezistenta.
In functie de marimea usii de garaj sau in functie de rezistenta si izolare termica ceruta de proiect, lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm.

Optional, comanda sistemului poate fi realizata, la cerere, cu telecomanda, cu un intrerupator cu cheie, etc.
Securitatea este mult sporita datorita rezistentei mecanice deosebite a materialului. Usa de garaj este prevazuta cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (fortata) din exterior si poate fi prevazuta cu sisteme de blocare speciale antiefractie. Ghidajele acestor usi de garaj sunt realizate din aluminiu extrudat, deosebit de rezistent la fortare.
Usa de garaj tip rulou are o durata mare de viata si stabilitate in timp. Durata medie de utilizare a unui rulou este estimata intre 8 si 10 ani minim.